El nostre sistema és adequat per a empreses que necessiten la realització multi càmera en directe i alhora la transmissió en temps real i multiplataforma, d'esdeveniments de tota classe.

Ideal per a: mitjans de comunicació, agències de publicitat, institucions, entitats públiques o privades, associacions, cinema, teatre, premsa i televisió entre altres.

Càmeres UHD

Les nostres càmeres JVC GYHM200, amb sortides SDI i HDMI a 4K, ens permeten donar la millor qualitat d'imatge per a les nostres realitzacions en directe.
Image

Tricaster 460 AE3

Res es impossible per al sistema de realització més complert del planeta.

Tricaster Advanced Edition 3 posa a les mans dels realitzadors, tot el potencial d'un sistema multi càmera únic al seu gènere. 8 entrades de càmera, DDR, Grafismes, Escenaris virtuals i tot el necessari per a la realització en directe en un sol equip. 

Image

Presonus StudioLive 16.0.2

PRESONUS StudioLive 16.0.2 és un mesclador compacte de 16 canals que pot utilitzar-se tant per a aplicacions d'estudi com en directe.
Amb 8 entrades mono i 4 canals estèreo, 12 preamplificadors de estat sòlid XMAX Classe A en un paquet ultracompacte i extremadament sòlid.

Afegint el nostre sistema professional de microfons, garantim la millor qualitat de so per a les realitzacions en directe.
Image

Servidors de multimèdia y so

Amb més de 40 TB de magatzematge de disc, integra un reproductor de medis multicanal amb sortides NDI, un complet servidor i sistema d'emissió Web.
La interfície d'àudio U-PHORIA UMC 1820 de Behringuer amb MIDI i USB 2.0 conjuntament amb el sistema de micròfons sense fil, ens permet ampliar les entrades de so del sistema de realització de directes.
Image

Maletes de transport

Una maleta de la sèrie 3i de SKB, de grau militar, ha estat adaptada per la productora com a sistema de control de realització i rebatejada com a SKB T450. Aquesta maleta, gràcies a una estructura reforçada d'alumini, permet protegir i transportar de forma segura dos monitors de 21 polsades i els panells de control del sistema de realització.
Una segona maleta roto roller de la mateixa marca, conté el TriCaster™ 460 AE3, el servidor multimèdia, el sistema de microfonia i el mesclador de so. 

Image

Sistemes UMAR i UMAR PLUS

Les estructures UMAR, estan creades amb perfils normalitzats d'alumini i peces d'unió especials. Aquestes peces permeten conformar a mida, i dins de l'interior d'un Ford Tourneo Custom(*), un complet sistema de realització televisiu mòbil, que a més, en minuts es pot extreure i convertir-se en un complet sistema de realització d'estudi.

Image

Vols una demostració dels nostres sistemes?

Registra't per a gaudir d'una prova gratuïta sense cap compromís. 

 

 

Can Mates, 7 · 08172
Sant Cugat del Vallès · Barcelona

Tel. +34 936 748 114
Mòbil  +34 619 747 585

Segueix-nos